Cursus Angst de Baas

Merk jij als ouder ook op dat het steeds lastiger wordt om je kind goed te begeleiden om angsten te overwinnen. En dat deze situatie ervoor zorgt dat je zelf niet meer weet wat je moet doen, en je ook je kind ziet struggelen met dit gevoel.

De cursus Angst de Baas (volledig ontwikkeld en gegeven door drs. Rosalie (gespecialiseerd in angst en stressklachten) is gericht op het leren zien dat angsten ’niet echt’ zijn en je hoofd je zomaar wat vertelt, waardoor je lichaam direct gaat reageren en je brein in overleefstand komt.

Daarnaast krijg je handvatten in hoe je je kind vaardigheden leert om met angsten en spanningen om te kunnen gaan zoals faalangst, specifieke angst (zoals angst voor ziekte, dood, vuur of donker…) of gespannen gevoel in het algemeen te overwinnenCursus Angst de Baas

Eva

Wat een super cursus! Mijn zoon van 9 was steeds erg angstig in de nacht en bleef net zo hard roepen tot wij kwam (en het hele huis wakker was). Nu ik weet hoe ik hem hierbij kan helpen slaapt zowel hij en wij allemaal veel rustiger. En gebeurt het dan een keer wel, is hij snel kalm. Dankjewel ❤️

Hatice

Al jaren waren wij aan het zoeken om onze dochter van 11 jaar met een flinke faalangst en sociale angst te leren vertrouwen op wat ze kan. Met de inzichten en handvatten die we hebben gekregen uit de cursus Angst de Baas kunnen we eindelijk vol vertrouwen aan de slag.

Linda

Voor mijn kind was alles een grote drempel: kinderfeestjes, zwemles, alleen bij een vriendje spelen. Met driftbuien tot gevolg. Door de cursus heb ik geleerd hoe ik hiermee om kan gaan en hoe ik mijn kind hier het beste kan begeleiden. Dankbaar!

Pieter

Heel fijn deze cursus, ik weet beter hoe ik mijn dochter van 7 kan helpen als ze bang is. Fijn om deze handvatten en inzichten te krijgen. Ik heb er veel aan gehad en de angsten van mijn dochter zijn veel minder heftig.