Cursus Executieve Functies

Wegens grote interesse NU inclusief een workshop over PUBERS gegeven door Drs. Rosalie van Gils.

Cursus Executieve Functies

José van Hanegem

"De cursus Executieve functies is een leerzame, duidelijke cursus die echt de kern aanpakt. Een echte aanrader. Het is fijn om op een laagdrempelige manier met filmpjes en werkbladen de theorie te leren, zo krijg je een volledig beeld en bewustzijn. Daarnaast krijg je juist ook veel praktische handvatten en leer je niet alleen veel over je kind, maar ook over jezelf. Ik vind het leuk om te merken dat hoe verder ik kom in de cursus hoe meer situaties ik herken en ik deze op een andere manier kan aanpakken. Dit zorgt ervoor dat onze zoon ander gedrag laat zien en ook steeds vaker positief gedrag uit zichzelf laat zien. Natuurlijk gaat het niet altijd goed, maar dat hoeft ook helemaal niet. We merken steeds meer verbetering. Fijn!"

Saskia Vroman

"Ik heb de cursus executieve functies aangeschaft. Het leuke eraan is dat je de executieve functies kan trainen door bepaalde spelletjes te spelen met je kinderen zonder dat ze het door hebben dat we die functies aan het trainen zijn. Ook in de workshop die in de cursus zit krijg je heel veel inzichten. Een echte aanrader!"

Esmee Claessen

"Veel inzichten en eye-openers, een verdieping die goud waard is. Om jezelf beter te leren kennen en om je kind(eren) beter te leren kennen, zodat je de verbinding kan verbeteren met je kind. De informatie en vaardigheden die ik de afgelopen tijd heb geleerd, had ik graag eerder geweten! Blij dat ik deze stap heb gezet. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plaats. Ik blijf doorleren:-)!"

Mirjam Peeters

"Ik volg de cursus executieve functies , en ik ben pas bij module 3, maar al ontzettend veel geleerd. Erg goede en duidelijke cursus! ik snap mijn zoontje met ADHD nu nog beter en kan hem hierdoor nog beter begeleiden. Echt een aanrader!"