Cursus Executieve Functies

Heb jij een kind wat moeilijker meebeweegt, soms 'moeilijk' doet, kan dwingen, regelmatig hetzelfde patroon wil vasthouden of moeite heeft met emoties rustig en kalm houden of aandacht bij de taak houden (niet alleen op school, maar ook bijvoorbeeld het aankleden, tanden poetsen etc.)

Dan is de Cursus Executieve Functies de manier om deze vaardigheden te verbeteren!

✅ 7 uitgebreide modules, met meer dan 29 lessen
✅ BONUS Stappenplan voor school en sportclubs
✅ BONUS Overzicht ontwikkeling Executieve Functie per leeftijd
✅ BONUS Handleiding focus (zodat je precies weet wat je komende week, en daarna, kan doen)
✅ BONUS Workshop Pubers en Executieve Functies

En speciaal nu GRATIS 🎁

Mini cursus ‘Zo stel je grenzen aan je kind’

Deze uitgebreide hand-out gaat er voor zorgen dat je:

✅ Begrijpt hoe het komt dat je kind nu over je grenzen heen blijft gaan.
✅ Hoe je grenzen stelt aan je kind (zonder zelf boos te hoeven worden).
✅ Wat er voor gaat zorgen dat je kind wel jouw grenzen en regels accepteert.

✅ Daarbij krijg je ook vele voorbeeldzinnen die je direct kunt inzetten in jouw gezin.
Dit gaat er gegarandeerd voor zorgen dat ​je niet meer alles uit de kast hoeft te halen om tot je kind door te dringen.

Start nu met de pinkster-actie voor €97-, i.p.v. €175-,

De aanbieding is 1 dag verlengd, tot vanavond 24.00 uur.Cursus Executieve Functies

José van Hanegem

"De cursus Executieve functies is een leerzame, duidelijke cursus die echt de kern aanpakt. Een echte aanrader. Het is fijn om op een laagdrempelige manier met filmpjes en werkbladen de theorie te leren, zo krijg je een volledig beeld en bewustzijn. Daarnaast krijg je juist ook veel praktische handvatten en leer je niet alleen veel over je kind, maar ook over jezelf. Ik vind het leuk om te merken dat hoe verder ik kom in de cursus hoe meer situaties ik herken en ik deze op een andere manier kan aanpakken. Dit zorgt ervoor dat onze zoon ander gedrag laat zien en ook steeds vaker positief gedrag uit zichzelf laat zien. Natuurlijk gaat het niet altijd goed, maar dat hoeft ook helemaal niet. We merken steeds meer verbetering. Fijn!"

Saskia Vroman

"Ik heb de cursus executieve functies aangeschaft. Het leuke eraan is dat je de executieve functies kan trainen door bepaalde spelletjes te spelen met je kinderen zonder dat ze het door hebben dat we die functies aan het trainen zijn. Ook in de workshop die in de cursus zit krijg je heel veel inzichten. Een echte aanrader!"

Esmee Claessen

"Veel inzichten en eye-openers, een verdieping die goud waard is. Om jezelf beter te leren kennen en om je kind(eren) beter te leren kennen, zodat je de verbinding kan verbeteren met je kind. De informatie en vaardigheden die ik de afgelopen tijd heb geleerd, had ik graag eerder geweten! Blij dat ik deze stap heb gezet. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plaats. Ik blijf doorleren:-)!"

Mirjam Peeters

"Ik volg de cursus executieve functies , en ik ben pas bij module 3, maar al ontzettend veel geleerd. Erg goede en duidelijke cursus! ik snap mijn zoontje met ADHD nu nog beter en kan hem hierdoor nog beter begeleiden. Echt een aanrader!"