Cursus Positief Gedrag Stimuleren

Start vandaag nog met dé vaardigheden die jouw kind nodig heeft om vanuit zichzelf positief gedrag te laten zien in huisCursus Positief Gedrag Stimuleren

Els Coppens ⭐⭐⭐⭐⭐

Een hele interessante cursus omdat het tot de kern gaat. Ook naar gedragsverandering toe wordt tot in de kern gewerkt. Zelf een ander gedrag tonen als ouder/volwassene is niet zo simpel en ons onderbewustzin speelt hier een belangrijke rol in. Dit inzien en begrijpen en je hier van bewust wordfen, is de eerste stap. Jullie leggen dit heel helder uit! Dus bij deze dank jullie wel!

C V ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fijne en interessante cursus. Ik doe dit samen met mijn man en dat is erg waardevol. We hebben veel gesprekken over hoe we wat willen. Door kennis van de cursus bereiken we meer samen. We zijn er nog niet en ik kan het blijven terugkijken, waardoor ik er steeds weer beter in word, meer van leer en er meer rust komt in huis. ECHT een aanrader.

Mariet Neiss ⭐⭐⭐⭐⭐

De cursus Positief Gedrag Stimuleren geeft een goede afwisseling tussen theorie en specifieke voorbeelden. Je krijgt nuttige tips die je zelf gemakkelijk kan toepassen. Daarbij zijn het zeer behulpzame en vriendelijke cursusgevers die je graag verder helpen met al je vragen! Top Service!

Marthe van der Westerlaken ⭐⭐⭐⭐⭐

Paar maanden geleden een superfijne cursus gevolgd, net de tweede aangeschaft. Fijne combinatie tussen kennis, uitleg, begrip voor je situatie, vragen tot reflectie en tips. Heb er super veel aangehad, heeft de situatie thuis enorm verbeterd. Ik lees nog vaak terug en heb zin in de volgende cursus, aanrader voor alle ouders!