Cursus Rust in de NachtCursus Rust in de Nacht

Mark

Best cursus ever. Veel nieuwe tools geleerd en vooral een andere inslag wat ik tot nu toe nog niet bij onze kindercoach heb gehad. Aan iedereen aan te raden!

Patricia

Zit heel fijn in elkaar. Wekelijks een nieuwe module. Niet teveel, niet te weinig. Precies goed om die week met focus aan de slag te gaan in huis. Eigenlijk binnen 2 weken al een verschil in huis, er heerst meer rust en relaxedheid. We twijfelden om wat nieuws te starten, maar zeker geen spijt gehad van de start. Ik heb het zelfs al bij onze vriendenkring aangegeven dat iedereen deze kennis zou moeten krijgen. Deze dames weten waar ze over praten.

Liesbeth

Bieden heel duidelijke uitleg en helpende informatie, verbaal en helder visueel ondersteund. Ook voor professionals. overzichtelijk en concreet.

Marthe

Paar maanden geleden een super fijne cursus gevolgd, net de tweede aangeschaft. Fijne combinatie tussen kennis, uitleg, begrip voor je situatie, vragen tot reflectie en tips. Heb er super veel aan gehad, heeft de situatie thuis enorm verbeterd. Ik lees nog vaak terug en heb zin in de volgende cursus, aanrader voor alle ouders!