21 Daagse Cursus Rust in Huis

Nu inclusief 3 bonussen:
➡️ Masterclass 'Vergroot je invloed'.
➡️ 3 cruciale punten die jouw kind gaan helpen emoties te reguleren
➡️ 2 handleidingen: Wat kan je verwachten in de leeftijdsfase van je kind

In deze uitgebreide cursus Rust in Huis ga je in 21 kant en klare, behapbare stappen alle factoren die van invloed zijn op de onrust, strijd en stress met je kind te lijf...

Je leert niet alleen veel over je kind, over de ontwikkeling van je kind, over de patronen van je kind, maar ook leer je veel over jezelf, je leert zelf rustig en kalm blijven in verhitte situaties, en de kennis over het brein (en dus gedrag en emotie) blijven je voor altijd bij!

En speciaal nu GRATIS

Mini cursus ‘Zo stel je grenzen aan je kind’

Omdat deze helemaal nieuw is, doen we deze voor de eerste deelnemers cadeau 🎁

Deze uitgebreide hand-out gaat er voor zorgen dat je:

✅ Begrijpt hoe het komt dat je kind nu over je grenzen heen blijft gaan.
✅ Hoe je grenzen stelt aan je kind (zonder zelf boos te hoeven worden).
✅ Wat er voor gaat zorgen dat je kind wel jouw grenzen en regels accepteert.

✅ Daarbij krijg je ook vele voorbeeldzinnen die je direct kunt inzetten in jouw gezin.
Dit gaat er gegarandeerd voor zorgen dat ​je niet meer alles uit de kast hoeft te halen om tot je kind door te dringen.

Na deze 21 dagen weet jij wat je moet inzetten, hoe je het moet inzetten, en heb je een visie waarin je elke situatie aan kan. Je krijgt je kind meewerkend, en accepteert jouw gezag.

Na deze 21 dagen zie jij dat er flinke groei is. Er is weer verbinding met elkaar. Het is geen alles of niets, je kind mag ontwikkelen. Je kind mag situaties moeilijk vinden, net als jij trouwens ;-)...

Je weet de 'angel' eruit te halen, en voel je de regie terug als ouder.

Waardoor jouw emmertje weer kan vullen....

Startdatum: direct



21 Daagse Cursus Rust in Huis

Esmee Claessen

Veel inzichten en eye-openers, een verdieping die goud waard is. Om jezelf beter te leren kennen en om je kind(eren) beter te leren kennen, zodat je de verbinding kan verbeteren met je kind. De informatie en vaardigheden die ik de afgelopen tijd heb geleerd, had ik graag eerder geweten! Blij dat ik deze stap heb gezet. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plaats. Ik blijf doorleren:-)!

Marthe van der Westerlaken

Paar maanden geleden een super fijne cursus gevolgd, net de tweede aangeschaft. Fijne combinatie tussen kennis, uitleg, begrip voor je situatie, vragen tot reflectie en tips. Heb er super veel aan gehad, heeft de situatie thuis enorm verbeterd. Ik lees nog vaak terug en heb zin in de volgende cursus, aanrader voor alle ouders!

Annemarie Oord

Samen met mijn man heb ik de cursus "Rust in huis" gevolgd. Juist door het samen te doen, ga je er over praten en krijg je nieuwe inzichten. Het fijne aan de cursus is dat ze alles duidelijk in filmpjes uitleggen, je handvaten en goede voorbeelden krijgt. Ik had zelf al veel opvoedingsboeken gelezen en voor mij was het een stuk bevestiging en herkenning, maar ook nieuwe dingen geleerd. Mijn man wilde geen boeken lezen, maar stond wel open voor deze cursus. Dus een aanrader voor als je het samen anders wilt doen thuis!

Martine Verdin

Cursus 'Rust in Huis' is een aanrader voor zowel ouders als iedereen die betrokken is in de opvoeding van kinderen. Je krijgt inzichten en handvaten die jou zullen helpen bij het herstellen van de 'Rust in Huis'.