21 Daagse Cursus Rust in Huis

Speciaal voor Kinderland een mooie aanbieding!

Nu inclusief 3 bonussen:
➡️ Masterclass 'Vergroot je invloed'.
➡️ 3 cruciale punten die jouw kind gaan helpen emoties te reguleren
➡️ 2 handleidingen: Wat kan je verwachten in de leeftijdsfase van je kind21 Daagse Cursus Rust in Huis

Esmee Claessen

Veel inzichten en eye-openers, een verdieping die goud waard is. Om jezelf beter te leren kennen en om je kind(eren) beter te leren kennen, zodat je de verbinding kan verbeteren met je kind. De informatie en vaardigheden die ik de afgelopen tijd heb geleerd, had ik graag eerder geweten! Blij dat ik deze stap heb gezet. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plaats. Ik blijf doorleren:-)!

Marthe van der Westerlaken

Paar maanden geleden een super fijne cursus gevolgd, net de tweede aangeschaft. Fijne combinatie tussen kennis, uitleg, begrip voor je situatie, vragen tot reflectie en tips. Heb er super veel aan gehad, heeft de situatie thuis enorm verbeterd. Ik lees nog vaak terug en heb zin in de volgende cursus, aanrader voor alle ouders!

Annemarie Oord

Samen met mijn man heb ik de cursus "Rust in huis" gevolgd. Juist door het samen te doen, ga je er over praten en krijg je nieuwe inzichten. Het fijne aan de cursus is dat ze alles duidelijk in filmpjes uitleggen, je handvaten en goede voorbeelden krijgt. Ik had zelf al veel opvoedingsboeken gelezen en voor mij was het een stuk bevestiging en herkenning, maar ook nieuwe dingen geleerd. Mijn man wilde geen boeken lezen, maar stond wel open voor deze cursus. Dus een aanrader voor als je het samen anders wilt doen thuis!

Martine Verdin

Cursus 'Rust in Huis' is een aanrader voor zowel ouders als iedereen die betrokken is in de opvoeding van kinderen. Je krijgt inzichten en handvaten die jou zullen helpen bij het herstellen van de 'Rust in Huis'.