Cursuspakket Rust in Ouderschap

Pak nu je kans om de onrust en strijd in huis echt aan te gaan pakken op alle gebieden van de ontwikkeling van jouw kind met het complete cursuspakket van Rust in Ouderschap.

Je ontvangt:
✅ Cursus Rust in Huis - 21 daagse spoedcursus
✅ Cursus Minder Boos, Meer Rust
✅ Cursus Angst de Baas
✅ Cursus Executieve Functies
✅ Mini cursus grenzen stellen✅ Inclusief vele bonussen, zoals workshop pubers, hoogsensitiviteit, vergroot je invloed en broers en zussen + opnames coaching calls en diverse scripts en handleidingen.Cursuspakket Rust in Ouderschap

Esmee Claessen

Veel inzichten en eye-openers, een verdieping die goud waard is. Om jezelf beter te leren kennen en om je kind(eren) beter te leren kennen, zodat je de verbinding kan verbeteren met je kind. De informatie en vaardigheden die ik de afgelopen tijd heb geleerd, had ik graag eerder geweten! Blij dat ik deze stap heb gezet. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plaats. Ik blijf doorleren:-)!

Marthe van der Westerlaken

Paar maanden geleden een super fijne cursus gevolgd, net de tweede aangeschaft. Fijne combinatie tussen kennis, uitleg, begrip voor je situatie, vragen tot reflectie en tips. Heb er super veel aan gehad, heeft de situatie thuis enorm verbeterd. Ik lees nog vaak terug en heb zin in de volgende cursus, aanrader voor alle ouders!

Annemarie Oord

Samen met mijn man heb ik de cursus "Rust in huis" gevolgd. Juist door het samen te doen, ga je er over praten en krijg je nieuwe inzichten. Het fijne aan de cursus is dat ze alles duidelijk in filmpjes uitleggen, je handvaten en goede voorbeelden krijgt. Ik had zelf al veel opvoedingsboeken gelezen en voor mij was het een stuk bevestiging en herkenning, maar ook nieuwe dingen geleerd. Mijn man wilde geen boeken lezen, maar stond wel open voor deze cursus. Dus een aanrader voor als je het samen anders wilt doen thuis!

Lotte Peeters

Ik heb in een paar maanden tijd jullie hele cursus gedaan. En heb er ontzettend veel aan gehad. Het zit echt heel goed in elkaar en jullie visie werkt. En daarbij hebben jullie de toon goed te pakken: het is voor iedereen toch te volgen en niet tè wetenschappelijk of tè zweverig (en ik heb al veel cursussen gedaan haha). En het zit precies qua toon 'ertussen', waardoor het toch nog OK is voor zowel mensen die bijvoorbeeld alleen maar af en toe wat moeite hebben met het ochtendritueel of mensen waarbij de hele gezinsstructuur ontregeld is door bijvoorbeeld onveilige hechting en kindfactoren.