Programma Rust in Ouderschap

Pak deze mooie kans om de ouder te worden, waarvan wij weten dat je wilt zijn.
*Je betaalt slechts 2 cent voor het aanmaken van je account in de leeromgeving.Programma Rust in Ouderschap

Soraya

Ik werk zelf als professional in de zorg, en hoewel ik precies weet wat ik zou moeten doen, heeft deze cursus me toch gegeven waar ik naar op zoek was. Rust bij mezelf, vertrouwen in mezelf als ouder, rust bij de kinderen en meer ontspannenheid en gezelligheid in huis.

Ton

Ik ben de cursus gestart omdat ik me graag wilde verdiepen in opvoeden. Ik merkte dat ik het moeilijk vond om consequent te blijven en dat daar de kinderen alleen maar onrustiger van werden. Ik heb ontzettend veel inzichten opgedaan en uberhaupt alleen die achtergrond kennis helpt me al om me in te denken in waarom mijn kinderen zo reageren. Dit helpt weer om stil te staan en te beslissen welke reactie het meest passend is. Team Rust in Ouderschap...keep up the good work!

Marije

Beste beslissing ooit! Wat een kennis hebben deze dames in huis over allerlei verschillende vragen! En wat ik persoonlijk heel fijn vindt is de manier van helpen. Nooit gedacht dat ik het online leren juist prettiger zou vinden dan 1 op 1 met iemand in gesprek. Het blijft veel beter hangen omdat ik het elke keer kan herhalen. Aanradertje voor alle ouders eigenlijk!

Ralph

Beetje terughoudend geweest om te starten, maar al snel terug verdiend in letterlijk meer rust in huis. Helemaal met het vele thuis werken en thuis zijn een verademing om de kinderen te zien groeien en elkaar ook veel beter kunnen handelen. Ook de afwisselende workshops interessant om te volgen en ik en mijn vrouw maken er een soort van 'ons-momentje' van.