Ga voor een opvoeding zonder schreeuwen en strijd!

✅ Krijg nu voor €25-, per maand (i.p.v. €79-,) toegang tot alle losse cursussen + workshops van Rust in Ouderschap (+ nog veel meer). Cursus Rust in Huis, Cursus Executieve Functies, Cursus Rust in de Nacht, Weerbaarheidstraining, Cursus Angst- en Zelfvertrouwen en workshops zoals hoogsensitiviteit, pubers, faalangst overwinnen, trauma verminderen, eigen triggers aanpakken, etc.
✅ Met 20+ thema's, scripts en templates wat en hoe te zeggen, kun je direct stappen maken om negatief gedrag bij je kind te verminderen.
✅ Een opvoedingsaanpak dat zowel grenzen gevend is als sensitief en in verbinding, makkelijk uit te voeren voor jou als ouder.
✅ De kracht van Rust in Ouderschap is het concreet vertalen van 'probleemgedrag' naar direct in te zetten stappen voor jou in jouw dagelijks leven. Je weet meteen wat te doen in de volgende situatie.
  • ⭐️⭐️⭐️ Het verschil voor jouw kind maak jij zelf....concrete handvatten om gelijk in te zetten in de volgende situatie bij jou in huis

  • Een gedragswetenschapper / psycholoog en ambulant hulpverleners zijn voor jou beschikbaar voor al je vragen en denken stap voor stap mee met jouw persoonlijke situatie.

  • 🔥 Jouw kind makkelijker leren omgaan met bijvoorbeeld veranderingen, overgangsmomenten, overprikkeling, aandachtsproblemen en het 10x iets moeten zeggen voordat je kind het doet.

  • Per direct opzegbaar (je kunt dit zelfstandig doen via je eigen account) en wil je nog een maand langer gebruik maken van het programma, dan blijft het voor jou € 25,- per maand (en dit zal niet hoger worden). Een mooie kans om het eens een maand uit te proberen.

  • Wanneer je liever niet vast wil zitten aan een abonnement, kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het programma gelijk voor een jaar vast te zetten. Je meldt je aan voor een jaar en stuurt vervolgens gelijk een mailtje naar team@rustinouderschap.nl, om het op te zeggen. Op deze manier heb je niet te maken met maandelijkse kosten en heb je een jaar volledig toegang tot het programma. Daarna stopt de deelname aan het programma en uiteraard ook de kosten. 

Ik werk zelf als professional in de zorg, en hoewel ik precies weet wat ik zou moeten doen, heeft deze cursus me toch gegeven waar ik naar op zoek was. Rust bij mezelf, vertrouwen in mezelf als ouder, rust bij de kinderen en meer ontspannenheid en gezelligheid in huis.

Soraya

Ik ben de cursus gestart omdat ik me graag wilde verdiepen in opvoeden. Ik merkte dat ik het moeilijk vond om consequent te blijven en dat daar de kinderen alleen maar onrustiger van werden. Ik heb ontzettend veel inzichten opgedaan en uberhaupt alleen die achtergrond kennis helpt me al om me in te denken in waarom mijn kinderen zo reageren. Dit helpt weer om stil te staan en te beslissen welke reactie het meest passend is. Team Rust in Ouderschap...keep up the good work!

Ton

Beste beslissing ooit! Wat een kennis hebben deze dames in huis over allerlei verschillende vragen! En wat ik persoonlijk heel fijn vindt is de manier van helpen. Nooit gedacht dat ik het online leren juist prettiger zou vinden dan 1 op 1 met iemand in gesprek. Het blijft veel beter hangen omdat ik het elke keer kan herhalen. Aanradertje voor alle ouders eigenlijk!

Marije

Beetje terughoudend geweest om te starten, maar al snel terug verdiend in letterlijk meer rust in huis. Helemaal met het vele thuis werken en thuis zijn een verademing om de kinderen te zien groeien en elkaar ook veel beter kunnen handelen. Ook de afwisselende workshops interessant om te volgen en ik en mijn vrouw maken er een soort van 'ons-momentje' van.

Ralph