Workshop Executieve Functies

Altijd al benieuwd geweest wat maakt dat jouw kind sneller boos is en belangrijker nog, ook niet zo snel leert om rustiger te reageren door voorbeeld en/of aansturing? Volg dan de workshop Executieve Functies en laat je meenemen in de belangrijkste breinkennis rondom emotie regulatie, impulsen onder controle houden, overzicht in het hoofd, omgaan met druk van buitenaf (bijvoorbeeld op school of als hij/zij iets 'moet'), omgaan met overgangsmomenten, op tijd aan- en uitkleden, je tas en spullen kunnen pakken, overzicht in planning, en nog veel meer. Deze breinkennis helpt jou nog makkelijker en sneller de omslag te maken.



Workshop Executieve Functies

Renee

Compliment voor jullie workshop! Heb meerdere eye-openers opgedaan over het gedrag van mij 11 jarige zoon. En wat precies maakt dat zijn emmer overvol is. En hij daardoor niets kan hebben en continue ontploft. Eigenlijk al vanaf het moment dat hij naar school ging.

Ingrid Albers

De workshop executieve functies van Rust In Ouderschap is een super leerzame workshop waar ik nu al ontzettend veel aan heb gehad. Niet alleen begrijp ik beter wat er in het hoofd van mijn kind gebeurd, ook zie ik dingen als een meltdown beter aankomen en kan ik beter inschatten wat ze nodig heeft om vervelende situaties te voorkomen. Ik ben ontzettend blij dat ik deze workshop heb gevolgd en wil iedereen die er aan toe is het brein van je kind beter te leren kennen aanraden om dit ook te doen! De informatie is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen voorkennis hebt. Het wordt duidelijk en begrijpbaar uitgelegd en er is altijd ruimte voor vragen. Voor mij heeft het veel goeds gebracht!😊